Mexa Zorg Logo

Individuele Begeleiding bij Mexa Zorg

Ambulante begeleiding Mexa Zorg

Bij Mexa Zorg gaan we voor plezier en groei! 🌟 We bieden individuele begeleiding aan jongeren en volwassenen vanaf 15  jaar met (ernstige) leerproblemen en bijv: autisme. 📚🌈 

Onze aanpak is speciaal, wij geloven we dat iedereen uniek is, met zijn eigen talenten en krachten. Of je nu vastloopt op school, werk of gewoon in het leven, wij zijn er om je te helpen.

Bij Mexa Zorg kijken we naar wat wél kan, niet naar wat niet kan.

Onze aanpak is helemaal op jou afgestemd. Of je nu begeleiding nodig hebt op onze locatie, bij je thuis, op school of een andere veilige plek, wij zijn er voor jou.

Samen ontdekken we jouw pad naar groei en geluk. Met veel enthousiasme en plezier begeleiden we je op deze reis.

Of je nu begeleiding nodig hebt op onze locatie, bij je thuis, op school of een andere veilige plek, wij zijn er voor jou.

We hebben twee geweldige locaties: de superleuke Indoorspeeltuin Plezier in Soesterberg en de gezellige Brasserie Tuinzicht in Hilversum. Hier helpen we niet alleen bij leren en werken, maar ook bij persoonlijke ontwikkeling. 🌱✨

Voor wie?

Bij Mexa Zorg zijn we er voor jongeren en volwassenen vanaf 15 jaar met verschillende leerproblemen, zoals een verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of autisme. Soms is extra hulp nodig, en dat is precies wat we bieden! 🤝

Individuele begeleiding bij Mexa Zorg of waar nodig

Wij bieden ook individuele begeleiding dat betekend 1 medewerker 1 en max 2 cliënten.

Samen stellen we concrete doelen op, afgestemd op jou of in overleg met ouders/verzorgers.

Bij Mexa Zorg draait alles om maatwerk en mogelijkheden. We zien niet de beperkingen, maar de kansen die voor ons liggen.

Samen met jou verkennen we de paden die leiden naar jouw doelen en dromen. Dat kan bij je thuis, op school of andere veilige omgeving.

We vinden het belangrijk dat jij je begrepen voelt en successen behaalt. Daarom starten we met vragen als: Wat wil je? Wat kun je? Wat spreekt je aan? Zo zorgen we ervoor dat jij stappen zet richting jouw doelen.

Met toewijding en vooral plezier ondersteunen we je op jouw unieke reis.

Een perfecte mix van Samen Sterk, Samen plezier, Samen leren, en Samen groeien! 🚀💡

Individuele begeleiding Mexa Zorg
Individuele begeleiding Mexa Zorg (2)

Financiering

We regelen ambulante/ individuele begeleiding via verschillende wegen, zoals de Wet Langdurige Zorg (WLZ), Jeugdwet en Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

De indicatie komt van het CIZ, de gemeente, of na een gezellig ‘keukentafelgesprek’, afhankelijk van de regeling.

Je kunt bij ons terecht met Zorg In Natura (ZIN) of een Persoonsgebonden Budget (PGB).

Het Zorgkantoor of de gemeente betaalt ZIN rechtstreeks aan Mexa Zorg, en bij PGB regelt de budgetbeheerder de betaling via de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Als je 18 jaar of ouder bent, betaal je een eigen bijdrage, afhankelijk van je inkomen, vastgesteld door het Centraal Administratiekantoor (CAK). Dit wordt samen met cooperatie Boer en Zorg geregeld.

Info?

Kies voor Mexa Zorg en samen gaan we op avontuur naar groei en plezier! 🌱🚀

Meer informatie

Mexa Zorg Logo

Neem vrijblijvend contact op

Bij Mexa Zorg zijn we meer dan dagbesteding; we bieden begeleiding aan jongeren en volwassenen vanaf 15 jaar met (ernstige) leerproblemen en bijv: autisme. 📚 Ontdek, groei en straal met ons terwijl we samen bouwen aan een inclusieve toekomst.

Bij Mexa Zorg vinden we plezier, groei en betrokkenheid de sleutels tot een zinvolle dagbesteding.
🌟Iedereen Verdient Een Schitterende Toekomst 🌟

Welkom bij Mexa Zorg, waar elke dag een nieuw avontuur wacht!
Samen Sterk, Samen Stralen en Samen Groeien 🚀🌈

Iso 9001 Dekra gecertificeerd